Hyvät tanssin harrastajat ja vanhemmat

Tanssiseuramme tähän astisista vuosista monin tavoin erikoisin toimintavuosi on lopuillaan ja haluamme kiittää kaikkia meidän jäseniämme ja harrastajiamme siitä, että olemme yhdessä tehneet tästäkin vuodesta tanssillisen. Harrastaminen on ollut monelle meistä henkireikä näissä muuten haastavissa olosuhteissa, myös lapsille on ollut tärkeää jatkaa omia juttujaan niin pitkälle kuin mahdollista jatkuvien muutosten keskellä. Muutama asia ensi vuodelle vielä tiedoksenne alla.

1. Toiminta ja ilmoittautumiset kevätkaudelle 2021
2. Palautteita ja kehittämisehdotuksia
3. Vuoden 2021 hallitus järjestäytyi

1. Toiminta ja ilmoittautumiset kevätkaudelle 2021

Olemme päättäneet pitkittää kauden aloittamista niin, jotta pystyisimme aloittamaan tunnit jälleen paikan päällä. Tällä hetkellä suunnitelmamme on aloittaa viikkotunnit 1.2.21 jota edeltäisi muutaman tunnin ryhmäkohtainen workshop/leiripäivä. Ilmoittautuminen avataan loppiaisen jälkeen mikäli rajoitukset sallivat ryhmien aloittamisen. Lähetämme ilmoittautumisohjeet sähköposteihinne ja seuran somekanaviin tammikuun alussa/ heti kun voimme tehdä päätöksiä ryhmien aloittamisesta. Syksyn toiminta vaikeuksista johtuen tarjoamme ryhmässä jatkaville 10% alennuksen kevään tunneilta, kun ilmoittautuminen tehdään ilmoitetun määräajan puitteissa.

2. Palautteita ja kehittämisehdotuksia

Haluamme kehittää toimintaamme ja pyydämme vastaamaan palautekyselyymme 15.1.21 mennessä: https://forms.gle/Fw4iT8nR7Bf9ZL2M7

3. Vuoden 2021 hallitus järjestäytyi

Tellus ry sai uuden hallituksen syksyn jäsenkokouksessa, jossa puheenjohtajaksi valittiin Saku Väätänen. Hallitus järjestäytyi 13.12. ja päätti seuraavista vastuista:
– Saku Väätänen, seuran ja hallituksen puheenjohtaja
– Marjo Meriläinen, taloudenhoitaja
– Helinä Aaltonen
– Kadi Ruutu, ryhmäkoordinaattori lapset,
– Henna Meriläinen, tapahtumavastaava
– Sofia Lehtola somevastaava
– Hilu Kangas-Ranta, ryhmäkoordinaattori, aikuiset, viestintävastaava

Hyvää ja rauhallista joulun aikaa kaikille!

Tellus ry.