Saku

Saku

Pelasin nuorena koripalloa, kunnes 12-vuotiaana minut yllytettiin tanssin pariin. Tanssin liki kymmenen vuotta niittäen menestystä valtakunnallisella tasolla niin vakio- kuin latinalaistansseissa. Perheen perustamisen myötä hautasin tanssikuviot pitkäksi aikaa, kunnes aloitimme vaimoni kanssa uudelleen harjoittelun ja kilpailemisen viime vuonna 14 vuoden tauon jälkeen. Nopean paluun jälkeen olemme jo pääseet Grand Prix- kisojen mitalisijoille.
Olen valmentanut tanssiseuroissa ja kansalaisopistolla runsaasti eri ryhmiä lasten kilpatanssista aikuisten lavatanssiin, sekä tehnyt koreografioita ja antanut yksityisopetusta muun muassa hääpareille ja kilpatanssipareille.  Olen myös opettanut erityisryhmiä, kuten pyörätuolitanssia. Käytännön tueksi olen opiskellut liikuntakasvatusta ja pedagogiikkaa.
Tällä hetkellä olen kiinnostunut erityisesti fyysisen kunnon kehittämisestä ja olenkin harrastanut tanssin ohella runsaasti eri kuntolajeja kuten kuntosalia, kahvakuulaa ja oman kehonpainon avulla harjoittelua. Siksi olenkin nyt kiinnostunut omilla tunneilla yhdistämään kaksi omaa intohimoani; tanssin ja lihaskunnon.