Ohjaajat

KADI

KADI

Kadi on alkuperäisesti kotoisin Virosta. Kadi on aloittanut tanssiharrastuksen 1983 ja siitä on sittemmin tullut ammatti. Kadi on opettanut tanssia jo vuodesta 1988 lähtien. 1994-2000 hän oli Ester Hellerma Dancemanagementin taiteellinen johtaja. Hän on ollut koreografina ja myös tanssijana monelle kansainväliselle artistille (Dave Benton, Tonjua Hawkins, Tommy Hunt jne.) Kadi on työskennellut Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä, Italiassa ja Georgiassa.

Hän on Dance Freaks tanssiryhmän perustaja, disaineri, tanssija, koreografi ja myös ompelija, niin sanotusti Big Mama. He ovat tehneet yhteistyötä Mamban, Antti Tuiskun, Dannyn, Jari Sillanpään ja Rhino Horns & the Soul Section bändin kanssa.

Työkokemusta Kadilla on myös neljän ison konsertin ja kolmen sambakarnevaalin tuottajana.

HENNA

HENNA

Henna on porvoolainen lähihoitaja, joka ohjaa Telluksen liikuntaleikkikouluryhmiä.

Tanssin hän on aloittanut 4-5 -vuotiaana BailatinoKids-ryhmässä ja sen jälkeen tanssinut pääasiassa paritansseja, sekä kilpailu-, että harrastemielessä. Henna on suorittanut Liikuntakerhon ohjaajakoulutuksen ja Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksen vuonna 2016 sekä Suomen Tanssiurheiluliiton järjestämän lastentanssin ohjaajakoulutuksen vuonna 2017.

Henna on toiminut lastentanssin apuopettajana 13-vuotiaasta lähtien ja ohjannut monenlaisia kerhoja, kuten kokkikerhoa 3-4 luokkalaisille.
Tällä hetkellä Henna työskentelee päiväkodissa 5-6 vuotiaitten lasten kanssa ja hänellä on myös työkokemusta koulukäynninavustajana toimimisesta.

SOFIA

SOFIA

Sofia on helsinkiläinen sosionomiopiskelija.
Sofia toimii tavallisesti apuohjaajana Telluksen liikuntaleikkikoulu- sekä lastentanssiryhmissä.

Tanssitaustaa Sofialla on baletista kuuden vuoden ajalta ja teatteria hän on harrastanut yli kymmenen vuotta.

Sofia on toiminut kerho-ohjaajana ala-asteikäisille. Hän on suorittanut kerho-ohjaaja-, sekä SEKO-isoskoulutuksen, jonka myötä hän on toiminut isosena ja tehnyt töitä lasten parissa.