Ohjaajat

KADI

KADI

Kadi on alkuperäisesti kotoisin Virosta. Kadi on aloittanut tanssiharrastuksen 1983 ja siitä on sittemmin tullut ammatti. Kadi on opettanut tanssia jo vuodesta 1988 lähtien. 1994-2000 hän oli Ester Hellerma Dancemanagementin taiteellinen johtaja. Hän on ollut koreografina ja myös tanssijana monelle kansainväliselle artistille (Dave Benton, Tonjua Hawkins, Tommy Hunt jne.) Kadi on työskennellut Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä, Italiassa ja Georgiassa.

Hän on Dance Freaks tanssiryhmän perustaja, disaineri, tanssija, koreografi ja myös ompelija, niin sanotusti Big Mama. He ovat tehneet yhteistyötä Mamban, Antti Tuiskun, Dannyn, Jari Sillanpään ja Rhino Horns & the Soul Section bändin kanssa.

Työkokemusta Kadilla on myös neljän ison konsertin ja kolmen sambakarnevaalin tuottajana.

HILU

HILU

Hilu Kangas-Ranta on opettanut tanssia vuodesta 1995 lähtien, jolloin hän valmistui tanssiurheiluvalmentajaksi. Kilpatanssitaustainen Hilu on itse harrastanut tanssia lapsesta lähtien ja voitti ensimmäisen Suomen mestaruutensa 10-vuotiaana. Hän oli Tanssivintin koulutusohjelmassa vuosina 1996 ja 1997 päälajinaan showtanssi, jonka jälkeen hän muutti Espanjaan ja keskittyi flamencotanssiin Andalucian Cadizissa sekä Madridissa.
Sittemmin hän valmistui Bailatino-ohjaajaksi (2003), Balletone-ohjaajaksi (2006) ja Etnobik-ohjaajaksi (2007).

Hilu on reipas ja hyväntuulinen ohjaaja ja ottaa asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioon. Hilulta voi myös tilata kursseja yritysten ja yhdistysten käyttöön. Hilu opettaa mm. salsaa, sambaa ja muita latinalaisia tansseja, showtanssia, latino showta, afroa ja bollywood-showtanssia. Tänä vuonna Hilu on ohjannut Epoossa Tellukselle lastentanssia, junioreiden showtanssia ja aikuisten tanssiliikuntaa.

HENNA

HENNA

Henna on porvoolainen lähihoitaja, joka ohjaa Telluksen liikuntaleikkikouluryhmiä.

Tanssin hän on aloittanut 4-5 -vuotiaana BailatinoKids-ryhmässä ja sen jälkeen tanssinut pääasiassa paritansseja, sekä kilpailu-, että harrastemielessä. Henna on suorittanut Liikuntakerhon ohjaajakoulutuksen ja Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksen vuonna 2016 sekä Suomen Tanssiurheiluliiton järjestämän lastentanssin ohjaajakoulutuksen vuonna 2017.

Henna on toiminut lastentanssin apuopettajana 13-vuotiaasta lähtien ja ohjannut monenlaisia kerhoja, kuten kokkikerhoa 3-4 luokkalaisille.
Tällä hetkellä Henna työskentelee päiväkodissa 5-6 vuotiaitten lasten kanssa ja hänellä on myös työkokemusta koulukäynninavustajana toimimisesta.

SAKU

SAKU

Pelasin nuorena koripalloa, kunnes 12-vuotiaana minut yllytettiin tanssin pariin. Tanssin liki kymmenen vuotta niittäen menestystä valtakunnallisella tasolla niin vakio- kuin latinalaistansseissa. Perheen perustamisen myötä hautasin tanssikuviot pitkäksi aikaa, kunnes aloitimme vaimoni kanssa uudelleen harjoittelun ja kilpailemisen viime vuonna 14 vuoden tauon jälkeen. Nopean paluun jälkeen olemme jo pääseet Grand Prix- kisojen mitalisijoille.

Olen valmentanut tanssiseuroissa ja kansalaisopistolla runsaasti eri ryhmiä lasten kilpatanssista aikuisten lavatanssiin, sekä tehnyt koreografioita ja antanut yksityisopetusta muun muassa hääpareille ja kilpatanssipareille.  Olen myös opettanut erityisryhmiä, kuten pyörätuolitanssia. Käytännön tueksi olen opiskellut liikuntakasvatusta ja pedagogiikkaa.

Tällä hetkellä olen kiinnostunut erityisesti fyysisen kunnon kehittämisestä ja olenkin harrastanut tanssin ohella runsaasti eri kuntolajeja kuten kuntosalia, kahvakuulaa ja oman kehonpainon avulla harjoittelua. Siksi olenkin nyt kiinnostunut omilla tunneilla yhdistämään kaksi omaa intohimoani; tanssin ja lihaskunnon.

SOFIA

SOFIA

Sofia on helsinkiläinen sosionomiopiskelija.
Sofia toimii tavallisesti apuohjaajana Telluksen liikuntaleikkikoulu- sekä lastentanssiryhmissä.

Tanssitaustaa Sofialla on baletista kuuden vuoden ajalta ja teatteria hän on harrastanut yli kymmenen vuotta.

Sofia on toiminut kerho-ohjaajana ala-asteikäisille. Hän on suorittanut kerho-ohjaaja-, sekä SEKO-isoskoulutuksen, jonka myötä hän on toiminut isosena ja tehnyt töitä lasten parissa.

JANINA

JANINA

Janina on äskettäin valmistunut koulutettu hieroja.

Hän on harrastanut show-tanssia 6-vuotiaasta lähtien ja taitoluistelun harrastamisen hän aloitti hieman myöhemmin. Janina kipailee molemmissa lajeissa edelleen aktiivisesti.

Janina on ollut kahtena kesänä apuohjaajana tanssileirillä. Tällä hetkellä hän toimii apuohjaajana lasten ryhmissä.