Facebook arvonnan säännöt

1. JÄRJESTÄJÄ

Arvonnan järjestäjänä toimii Tanssiurheiluseura Tellus ry, c/o Marjo Meriläinen, Sundintie 1, 06650 Hamari (myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä” tai ”Tellus”).

2. OSALLISTUMISEHDOT

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Telluksen hallituksen jäsenillä eikä seuran opettajilla eikä heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

3. OSALLISTUMINEN

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla ja tykkäämällä julkaisusta kerrottuun määräpäivään mennessä. Osallistuminen arvontaan ei velvoita tykkäämään Telluksen Facebook-sivustosta.  

4. ARVONNAN SUORITTAMINEN

Arvonta suoritetaan kisassa kerrottuna päivänä kaikkien kommentoineiden ja tykänneiden kesken.

5. PALKINNOT

Osallistujien kesken arvotaan yksi vapaavalintainen syyslukukauden (=elokuu – joulukuu 2016) tanssitunti, joku seuraavista: Bailatino, Salsa, Feel free (arvo 70-80 €). Palkinnon voi käyttää myös mihin tahansa lasten tunneista. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Voittaja saa vaihtaa palkinnon lisämaksusta kalliimpaan tanssituntiin. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sekä Facebookissa kilpailujulkaisun yhteydessä että henkilökohtaisesti Facebookin yksityisviestillä. Jos voittajaa ei saada kiinni kahden viikon kuluessa voitosta ilmoittamisesta, arvonta voidaan suorittaa uudelleen.

6. HENKILÖTIEDOT

Arvontaan osallistuessaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä omissa kanavissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Arvonnan yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietoja ei kerätä talteen, mutta ne jäävät näkymään julkisesti kisajulkaisun yhteyteen.

7. ARVONNAN JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittajat eivät itse voikaan käyttää palkintoja. Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteiset arpajaisverot.

8. MUUT EHDOT

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Erityisesti huomioitavaa on, että arvonta ei ole Facebookin, Instagramin, Twitterin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin, Twitteriin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin, Instagramin, Twitterin tai vastaavan median.

Arvonnan järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Porvoossa 10.8.2016